Brodeeraus

 

Brodeeraus, eli tikkaamalla teksti tai kuva kankaaseen on kestävä ja tyylikäs tapa saada yrityksen ilme tekstiiliin. Mikä tahansa urheilu-, koulu-, seuratapahtuma on vielä näyttävämpi brodeeratuilla paidoilla, huppareilla, lippiksillä tai pipoilla.

Brodeeraus (konekirjonta) kestää muuttumattomana kovassakin käytössä ja se säilyttää värinsä ja mallinsa. Brodeeraus on pesunkestävä eikä rajoita vaatteiden normaalia pesua tai käyttöä.

Brodeeraukset sopivat etenkin hieman paksumpiin materiaaleihin kuten pyyhkeisiin, takkeihin, hattuihin, pikeepaitoihin ja työhaalareihin. Brodeerausohjelmaa voidaan käyttää lisätilauksissa täysin veloituksetta ja hinta muodostuu silloin pelkästään käytettyjen tikkien määrästä.

Tekstiilivalikoimamme on monipuolinen ja värivaihtoehtoja on runsaasti. Tekstiilivalikoimamme kuuluu mm. t-paidat, puserot, fleecet, lippikset, hupparit ja pipot. Valikoimamme koostuu tekstiileistä ja design-tuotteista. Tekstiilien yksilöintiin on useita eri mahdollisuuksia ja me autamme teitä tekemään sen kustannustehokkaasti.

Paidat ja tekstiilit painatuksella ja brodeerauksella tekstiilipainosta.
Paidat ja tekstiilit painatuksella ja brodeerauksella tekstiilipainosta.
Paidat ja tekstiilit painatuksella ja brodeerauksella tekstiilipainosta.

Usein kysytyt kysymykset

 

 

Miksi brodeeraus silkkipainon sijaan?

 

Vaikkakin brodeeraus voi olla kalliimpi vaihtoehto, on se monesti tyylikkäämpi vaihtoehto sekä se tuo ylellisyyttä paremmin esille. Brodeeraus erottuu tuotteesta kohukuviona ja on vähän korkeammalla kuin materiaali johon se on tikattu. Brodeeraus ei rajoita vaatteiden normaalia pesua.

 

Nukkaisissa tai pörröisissä tuotteissa, kuten fleece, on parempi käyttää brodeerausta silkkipainon sijasta. Epätasaisessa materiaalissa brodeeraus on kestävämpi vaihtoehto.

 

Mitä tuotteita pystytte brodeeraamaan?

 

Yleisesti pystymme brodeeraamaan erilaisia hattuja, pipoja, pyyhkeitä, feelece- ja pikeepaitoja, takkeja, reppuja ja työasuja. Brodeerauksen käyttöalue on laaja. Melkein kaikkia tuotteita joihin neula uppoaa, on mahdollista brodeerata.

 

Mikä on tikkimäärä?

 

Tikkimäärä on tarvittavien tikkien määrä, että voimme jäljitellä logon tai kuvion tuotteeseen. Brodeerauksen hinnoittelu on tapauskohtainen ja lopullinen hinta hyvin pitkälti koostuu tikkimäärästä ja kappalemäärästä. Mitä enemmän tikkejä, sen kalliimpi hinta. Hyvään lopputulokseen tarvittava tikkimäärä riippuu brodeerauksen koosta ja yksityiskohtien määrästä.

 

Kuinka saavutan parhaimman lopputuloksen?

 

Suosittelemme käyttämään yksinkertaista logoa, kuviota tai tekstiä. Brodeerauksesta tulee silloin selkeämpi ja tikkimäärä pysyy alhaisena. Brodeerauksessa yleisesti kannattaa käyttää vastavärejä, jolloin logo näkyy selvemmin tikatusta materiaalista. Ilmoita tarkat värit, mitat ja kohta mihin valmiiseen tuotteeseen tikkaus tehdään. Laadukkaan brodeerauksen edellytyksenä on laadukas aineisto.

 

Mikä on toimitusaikataulunne?

 

Toimitusaika riippuu tilauksen kappalemäärästä ja tilauksen aikataulusta. Toimitusaika on noin 2 viikkoa tilauksesta. Tilaukset tehdään tilausjärjestyksessä, mutta useasti löydämme ratkaisun myös kiireisimpiin tilauksiin.